Välj Rosa och hjälp oss i kampen mot cancer!

Handla ur vårt Rosa sortiment

Det är svårt att låta bli att le när man träffar Malin, för hon har en smittande positiv attityd.

Om det inte vore för hennes totala avsaknad av hår (hon erkänner att hon på senaste tiden ofta känt en viss hår-avundsjuka), finns det ingenting som tyder på att någonting inte är som det ska. Men i somras avslutades hennes bröstcancerbehandling.

För sex månader sedan trodde hennes läkare inte att hon skulle vara frisk och pigg nog för ett krävande fulltidsjobb nu, men som hon själv säger: -Jag bestämde mig för att göra allt i min makt för att hålla mig i så god form som möjligt och längtade efter den hedervärda utmaning det är att få vara VD för Cliniclands!

Hon har alltid gillat utmaningar, och den här senaste har lärt henne att tro ännu starkare än innan på styrkan i ett bra team och på hennes egen förmåga att klara av svårigheter. Hennes envishet, styrka och empati inspirerar dem hon har omkring sig – och förhoppningsvis även dig att ansluta dig kampen mot bröstcancer och alla cancerformer nu i oktober.

Vi är Cancerfondens Rosa Företagsvän 2020
Practice Pink - Henry Schein

#HSPracticePink

Clinclands stöder Cancerfonden, som i sin tur finansierar cancerforskning, sprider kunskap om cancer och arbetar för att påverka beslutsfattare. Därför välkomnar vi dig att välja rosa och dela med dig av din egen berättelse under #HSPracticePink

Handla ur vårt Rosa sortiment
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close