PLASTOMSLAG A4 POLYCLEAR 300MIC (100)

PolyClearView är ett halvgenomskinligt omslag av stadig polypropen. Det är utformat för att skydda och förstärka dina rapporters och presentationers titelsidor och gör att du kan visa din kreativa sida och göra ett gott intryck.

PolyClearView-omslagen finns med fem olika vikter. Välj ett medeltjockt omslag (200, 280 eller 300 mikrometer) eller något av de tjockare alternativen på 350 eller 450 mikrometer, beroende på vilken färg- och ytmönsterkombination du vill ha.

PolyClearView finns i flera olika färger och ytor och är ett komplement till titelsidan. Välj det enkla genomskinliga alternativet för att få titeln att glittra eller någon av de frostade korniga ytorna som är sköna att ta på: frostad genomskinlig, frostad genomskinlig/matt, frostad blå eller frostad röd.

Polypropenens kemiska sammansättning gör att den går bra att återvinna kom bara ihåg att ta isär rapporterna och slänga de olika delarna på rätt sätt. Varför inte kombinera en skyddande PolyClearView-framsida med en baksida från det återvinningsbara Eco-sortimentet och en återanvändningsbar ClickBind-rygg för att få en riktig miljövänlig och modern presentationslösning.

PolyClearView-omslagen ger titelsidor en verkligt högklassig finish och passar alla plana inbindningsstilar: ClickBind, WireBind, CombBind och CoilBind. Så att du kan skapa eleganta och professionella dokument gång på gång.

I förpackningen: 1 st * 100 st
Artikelnummer: 626867
Varumärke: GBC

404 SEK
- +
Lagersaldo:
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close