TOALETTPAPP. KATRIN CLASSIC 400 42 RL/FP

Detta utbud av toalettpapper är en kostnadseffektiv och högpresterande lösning för utmärkt hygien på toaletter. Toalettpappret av standardkvalitet har dubbla lager och är ekonomiskt och skonsamt mot huden samtidigt som det är mjukt och har bra uppsugningsförmåga. Pappret är oparfymerat och löses snabbt upp vilket gör det till en miljövänlig produkt som är märkt med den mycket uppskattade miljömärkningen Svanen.

Pappret är septiskt säkert och lämpligt för alla vvs-utrymmen, vilket ger dig flexibilitet och trygghet. Dubbla lager garanterar att en mindre mängd av produkten används per gång, vilket sparar pengar och minskar underhållet. De återvunna fibrer som produkten är tillverkad av ger skonsam men ändå högpresterande resultat med varje användning och löses snabbt upp fullständigt i vatten. Idealiskt för normal användning i hemmet eller på kontoret och ger utmärkt värde för pengarna.
2 lager
Oparfymerad
Lämpligt för alla vvs-system
Antal ark/rulle: 400
Certifiering: Svanen-miljömärkning
Uppfyller: ISO 9001, ISO 14001, GOST-R
Färg: Vit
Vikt (leverans): 980 g
Pappersvikt: 16,5 g/m²
Längd per rulle: 48 m
Ark: 120 x 98 mm
Diameter: 118 mm
Kärnans diameter: 43 mm

I förpackningen: 1 st
Artikelnummer: 666976
Varumärke: KATRIN

506 SEK
- +
Lagersaldo:
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close