AVKALKNINGSMEDEL BIO GEN ACTIVE 500ML

Bort med Kalk &amp Rost tar effektivt bort kalkbeläggningar och rost i badutrymmen, kök, garage industri och verkstad samtidigt som den är mild för människa, material och miljö.

Produkten innehåller Bio Gen Active, ett 100 % naturligt hälso- och miljöoptimerat ämne baserat på vassle.

Rengöringsmedel för normal till svårt/ingrott kalk, rost och salter i kök och badutrymmen Bort med Kalk &amp Rost finns även i 5 liters dunk för refill 100% miljö- och hälsooptimerad Användningsområden

Bio Gen Active Bort med Kalk&ampRost tar effektivt bort kalkbeläggningar och rost i badutrymmen, kök, garage, industri och verkstad.

Avrostning eller avkalkning i bad Rengör i bad 1-6 h, tills rost och kalk är borta.

Tvätta och borsta av med rent vatten. OBS! Ej koppar och järn i samma bad.

Avkalkning av tvätt- och diskmaskiner Tillsätt ca. 0,25 l koncentrat i tvättmedelsfacket (diskmaskin, direkt i maskinen). Kör huvudprogrammet. Kalkavlagringar på glas/porslin kan tas bort i diskmaskin på samma sätt.

Avkalkning av kaffebryggare Starta och låt lösningen (1+7) rinna igenom bryggaren. Vid kraftig beläggning, upprepa behandlingen. Skölj kaffebryggaren med rent vatten som får rinna igenom 4 ggr. Avkalkning av vattenkokare Fyll vattenkokaren till ca 4/5 med vatten.

Koka upp, fyll upp med Bio Gen Active Bort med Kalk&ampRost och låt stå >10 min. Skölj noggrant. Hälsa &amp Miljö Bio Gen Active Bort med Kalk&ampRost är lätt biologiskt nedbrytbar och miljöoptimerad enligt strikta Nordiska miljökriterier.

Bio Gen Active bidrar med skydd för hud och material samt ökar rengöringskraften och den biologiska nedbrytningen efter användning. Undvik kontakt med ögonen.

I förpackningen: 1 st
Artikelnummer: 698213
Varumärke: BIO GEN ACTIVE

90 SEK
- +
Lagersaldo:
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close