Om Cliniclands

Vi är ett företag med ett brett sortiment som ständigt fokuserar på att hitta nya produkter och varumärken till den Nordiska dental- och sjukvårdsmarknaden. Det finns ett enormt utbud av produkter som tidigare inte hittats på den Nordiska marknaden….med Cliniclands finns många av dem nu att tillgå !

Våra kunders tid är dyrbar och därför har vi fokuserat på att göra söknings- och beställningsförfarandet av produkter så snabbt och effektivt som möjligt i branschens modernaste webbshop. Förutom att ni här kan göra era varuinköp dygnet runt, antingen direkt i shoppen eller via smartphones och surfplattor, så kan ni även göra era beställningar hos vår kundservice på telefon, 0410-741 220.

För att verkligen skilja oss från mängden har vi också kompletterat vårt stora utbud med en heltäckande EVM (eget varumärke) portfölj som sträcker sig över alla våra produktkategorier. På så sätt har ni som kunder ett enormt utbud av varor i alla prisnivåer att välja mellan.

Vi hälsar er välkomna till Cliniclands och tveka inte att kontakta oss om ni känner till någon produkt eller varumärke som ni tycker att vi borde sälja

Cliniclands
0410-741220
kundtjanst@cliniclands.com

close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close