Vad tycker våra kunder?

Willa Tandhälsa

Willa Tandhälsa

Willa Tandhälsa är en tandläkarmottagning med fyra tandläkare, två tandhygienister och fem sköterskor. Vår nisch är endodonti och implantat. Vi har använt Cliniclands som leverantör i snart ett år, ett samarbete vi är mycket glada över.

För oss är det mycket viktigt att vår huvudleverantör håller hög standard gällande, kvalitet, service, leverensvillkor samt att de produkter vi efterfrågar har ett bra pris.

Cliniclands uppfyller dessa krav från vår sida.

Vi upplever att kundservicen är professionell och framför allt mycket hjälpsam och trevlig personal. Leveranserna fungerar bra och vi har alltid varor inom tre till fyra arbetsdagar.

Till hemsidan

TandCity ApS

Vi er en nyåbnet klinik centralt i København, og vi har brugt Cliniclands i snart et halvt år. Vi er utroligt glade for samarbejdet, og især det høje serviceniveau. Det er let at komme i kontakt med Cliniclands, og de er hurtige til at svare tilbage på forespørgsler, mails osv. Vi har flere gange oplevet, at de har kunne bestille varer hjem, som ellers ikke var i deres sortiment, og har det ikke været muligt, har de fundet gode og prisvenlige alternativer. I det hele taget er prisniveauet meget fordelagtigt, og vi har stort set stoppet samarbejdet med samtlige danske dentalfirmaer. Vi bestiller typisk varer en gang om måneden, og levering sker inden for en uge.

Vi kan på det varmeste anbefale Cliniclands.

Till hemsidan
TandCity ApS
Dentalakademin

Dentalakademin

Dentalakademin är en klinik i hjärtat av Stockholm som helt fokuserat på tandvård av högsta internationella klass. Många av behandlingarna som utförs hos oss utförs överhuvudtaget inte någon annan stans i Sverige. Därför har vi ett mycket unikt krav på produkter som ofta inte finns att köpa hos de sedan tidigare befintliga dentaldepåerna i Sverige. Sedan vi började samarbetet med Cliniclands så har de alltid hjälpt oss att ta in dessa produkter från alla världens hörn både snabbt och effektivt.

Sköterskorna på Dentalakademin gillar hemsidan då den är oerhört snabbjobbad med chatten som en mycket uppskattad del.

Tillförlitligheten på leveranserna har successivt blivit bättre och bättre och sedan snart ett år fungerar det helt och hållet klanderfritt med få till inga restnoteringar.

Vi kan varmt rekommendera Cliniclands till både stora gruppkliniker samt till de lite mindre aktörerna.

Till hemsidan

Tandläkarna Lilla Torg

Tandläkarna Lilla Torg är en toppmodern klinik i centrala Kristianstad där man möts av ett sammansvetsat team av tandläkare, sköterskor och tekniker. Behandlingarna omfattar allt ifrån allmäntandvård till implantat och protetik.

Alla material och förbrukningsvaror finns hos Cliniclands och de gånger vi har frågor får vi snabba och tydliga svar från kundtjänst. Webbshoppen har ett enkelt och smidigt gränssnitt som underlättar i det dagliga arbetet… och deras priser slår alla på fingrarna!

Till hemsidan
Tandläkarna Lilla Torg
UkkC

UkkC

Vi på UkkC tycker att sortimentet är brett. Webshopen är lätthanterlig. Vid kontakt med kundtjänst är servicen god.

Vi får leveranserna snabbt.

Till hemsidan

VkkC

Eva heter jag och jobbar som tandsköterska på Västerås Käkkirurgiska Centrum, en specialistklinik inom käkkirurgi och protetik, där jag bland annat är ansvarig för våra inköp.

Vi har varit med sedan starten hos Cliniclands. Sortimentet är brett, utvecklas hela tiden och priserna är konkurrenskraftiga.

Hemsidan är överskådlig och ”Mina favoriter” är ett bra verktyg. En annan funktion som är toppen är att jag kan chatta med kundtjänst. Jag får information och tips om produkter direkt. Fin service!

Varor jag beställt kommer ofta inom en vecka med få produkter restnoterade.

Till hemsidan
VkkC
Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam är två moderna tandvårdskliniker som erbjuder all typ av tandvård och även tar emot remisser för käkkirurgi och implantatbehandlingar, två områden där stor erfarenhet finns. Vårt absoluta fokus är att skräddarsy den bästa tänkbara behandlingen för varje enskild patient, en ambition som ställer höga krav på våra två team och även på våra underleverantörer.

Nu har vi arbetat med Cliniclands i snart ett år och gillar verkligen deras breda sortiment och stora flexibilitet att möta våra önskemål. Har vi bett om någon specialvara kan de ofta lösa detta till oss vilket är viktigt. Förutom väldigt konkurrenskraftiga priser uppskattar vi deras personliga och snabba respons….man känner att de har fokus på oss som kund!

Beställningar gör man enkelt i deras webbshop som känns mycket smidig att arbeta i.

Till hemsidan

Tandvårdshuset Clas Oscarsson- En unik dentaldepå med bra sortiment och låga priser!

Till hemsidan
Tandvårdshuset Clas Oscarsson
Ystad Tand och Implantat Center

Ystad Tand och Implantat Center

Cliniclands har ett brett sortiment till mycket konkurrenskraftiga priser. Servicen med chattfunktion i webbshoppen är fantastiskt bra om man inte hittar rätt direkt. Med rätt planering från oss fungerar leveransen bra.

Med vänlig hälsning
Madeleine Christiansen Anderberg

Till hemsidan

Baldetorp Tandvård

Baldetorp Tandvård är en modern klinik centralt belägen i Helsingborg. Vi har kompetens inom alla områden och erbjuder förutom allmäntandvård behandlingar med högestetisk inriktning samt implantat och protetik. Vi kom i kontakt med Cliniclands för över ett år sedan och har sedan dess varit kund hos dem. Utbudet, som sträcker sig över alla kategorier är imponerande och vi hittar allt vi behöver till mycket bra priser!

Extra plus till nya webbshoppen!

Till hemsidan
Baldetorp Tandvård
Tdl Iman Amiri

Tdl Iman Amiri

Vi gillar Cliniclands stora sortiment som blir större med tiden, dessutom finns det möjlighet att beställa varor som inte finns i ordinarie sortiment. Webbshoppen fungerar utmärkt och är enkel och modern med smarta funktioner.

Vi uppskattar den personliga servicen och leveranserna som sker med DHL, men du behöver lite framförhållning och planering.

Till hemsidan

Zahn City

We are a dental group that focuses on developing clinics in the European market with locations in Zurich and Copenhagen to date. Our goal and ambition is to deliver highly qualitative and esthetic outcomes in every treatment.

We are therefore happy to have found a partner in Cliniclands who can supply our clinics, no matter where in Europe, with a full assortment of products at highly competitive prices… everything packaged in an easy to use format in their webshop.

Till hemsidan
Zahn City
Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna är en nyöppnad modern klinik i Malmös södra delar.
Vi sätter patienten i centrum och det ställer höga krav på våra inköp.
Cliniclands har ett stort utbud av de bästa produkterna, snabba leveranser, god service och till mycket bra priser.

Den bästa partnern till din klinik.

Stjärntandläkarna ser fram emot ett långt samarbete

Till hemsidan
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close