TORKDUK WYPALL® X70 BOX ARK (150)

Dessa Wypall* X70 återanvändbara servetter med hög kapacitet är lämpliga för våt och torr rengöring och torkning i medelsmutsiga områden. Utformade för noggrann torkning av glas och trånga hörn.

Du kan lita på att dessa servetter torkar bättre och håller längre tack vare Hydroknit*-materialet. Den här tekniken utnyttjar vattenstrålar för att binda mjuka, absorberande pappersfibrer till extra starkt, icke-vävt polypropylentyg, vilket ger snabb absorption. Kraftfickor förbättrar servettens konsistens och ger bättre skrubbkraft. Dessa inbyggda fickor hjälper till att fånga in smuts och olja och rengör ytorna snabbare, med en minimal mängd avfall. Den stora förpackningen är ett flexibelt system som minskar kostnader och avfall och är perfekt för mobil rengöring och torkning. Hygienisk fördelning av enskilda servetter som skyddar både användaren och området. Servetterna är lämpliga för användning bland livsmedel (färgkodningen minskar smitta) samt på kliniska platser och bland patienter. Dessa servetter är bekväma att använda, har en hög absorptionsförmåga och kan tryggt användas med både vatten och lösningsmedel för borttagning av lim, olja och smuts. Slutresultatet är en finish av mycket hög kvalitet. (8383)

  • 1-lagers, hållbara, ekonomiskt, mångsidig, lättviktigt

  • Hydroknit*-material som kan minska mängden avfall med upp till 35 %

  • Slitstarka, låg linneskav

  • Behåller formen efter flera användningar

  • 152 stycken per förpackning

  • Material: 85 % pappersfibrer, 15 % polypropylenfibrer

  • Färg: Vit

  • Bredd: 318 mm, längd: 427 mm

I förpackningen: 1 st * 150 st
Artikelnummer: 629785
Varumärke: WYPALL

950 SEK
- +
Lagersaldo:
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close