PAPPERSHANDDUK SCOTT EXTRA 1-L (3600)

Främja en mycket god handhygien och minska mängden avfall med Scott® Xtra Medium-pappershanddukar från Kimberly-Clark Professional*. (6669)

Genom att en handduk fördelas i taget är det endast användaren som rör vid handdukarna, vilket ökar hygiennivån och minskar risken för infektion orsakad av skadliga bakterier. Friska anställda ökar produktiviteten och minskar avsevärt antalet sjukskrivningar. Dessa starka handdukar av hög kvalitet är lämpliga för daglig användning och eftersom de är tillverkade av 60 % återvunnet material är de det miljömässigt bästa alternativet. Patenterad Airflex*-teknik garanterar en extremt hög absorptionsförmåga och ger ett perfekt torrt resultat utan att de går sönder eller blir en blöt sörja när de blir våta, till skillnad från vanliga pappershanddukar. Den kompakta förpackningen är kostnadseffektiv och innehåller 18 % fler handdukar. De ekonomiska handdukarna passar i dispensrar och är perfekta för användning i badrum där bänkutrymmet är begränsat.

  • 1 lager, Airflex*-teknik som används vid tillverkning av textilier

  • Snabb torktid, CHSA-godkänd leverantör (från skogar med hållbar förvaltning)

  • Minska pappersförbrukningen med upp till 15 %

  • Använd med din Kimberly-Clark Professional*-dispenser för vikta handdukar

  • 240 stycken per förpackning, förpackning med 15

  • Färg: Vit

  • Handdukens längd: 315 mm, handdukens bredd: 200 mm

I förpackningen: 1 st * 3600 st
Artikelnummer: 633300
Varumärke: SCOTT

889 SEK
- +
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close