1.

Vår nya webbshop gör din beställning enkel och smidig

I vår nydesignade webbshop gör du din beställning snabbt, enkelt och effektivt. Vi har dessutom vidareutvecklat vår uppskattade "favorit-funktion" så att det blir ännu smidigare att beställa dina specifika och frekventa artiklar.

2.

Genom vårt globala nätverk hittar vi de senaste produkterna

Låt oss scanna av marknaden åt dig. Via vårt globala nätverk av partners och producenter kan vi erbjuda dig i stort sett alla dentalprodukter på marknaden och leverera dem till din klinik inom 3-5 arbetsdagar. Vi ställer också som krav på våra olika samarbetspartners att de är certifierade enligt ISO 9001 och arbetar enligt detta kvalitetsledningssystem.

3.

Leverans redan 3-5 dagar efter beställning

Hos andra företag kan det ta månader innan de senaste dentalprodukterna som lanseras på marknaden finns i lager. Hos Cliniclands kan du beställa i stort sett vilken dentalprodukt som helst och få den levererad inom 3-5 arbetsdagar. Snabbt, smidigt och prisvärt!

close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close