PAPPERSHANDDUK KATRIN PLUS NON-STOP M2 (2025)

Denna förpackning med Plus M2 kedjevikta non-stop-handdukar från Katrin® är perfekt för medelhög till hög förbrukning. Används i kombination med en Katrin®-dispenser för att leverera den mest hygieniska torklösningen för personal och besökare.

Kedjevikta non-stop-handdukar är den mest praktiska lösningen för att dispensera staplade handdukar på arbetsplatsen. Dessa kraftiga handdukar är lämpliga för att torka händerna och torka upp spill och ger kostnadseffektiva och tillförlitliga resultat. Den praktiska förpackningen har ett innovativt ergonomiskt grepp som gör det enkelt, säkert och bekvämt att bära en stor mängd handdukar samtidigt.

Handdukarna har hög absorptionsförmåga, är mjuka och skonsamma för huden och ekonomiska att använda. Dispensersystemet frigör värdefullt bänkutrymme och är den mest hygieniska lösningen för personal och besökare. Perfekt för användning i kontor, skolor, gym och industri.

  • 2 lager, V-vikta/kedjevikta, separata handdukar för optimal hygien

  • Kostnadseffektiv

  • Godkända för direktkontakt med livsmedel

  • Certifiering: Svanen, uppfyller: ISO 9001, ISO 14001, GOST-R

  • Färg: Vit, ark: 255 x 203 mm

(343146)

I förpackningen: 1 st * 2025 st
Artikelnummer: 666997
Varumärke: KATRIN

512 SEK
- +
Lagersaldo:
Lägg till i kundkorg

Support Hittar du inte rätt produkt? Vi hjälper alltid till så tveka inte att ringa oss!

Visa alla
close

Ny produkt på Cliniclands

Vi arbetar ständigt med att ha det rätta lagret för din klinik. Därför vill vi att ni skriver nedan vilken produkt ni inte hittar eller saknar så återkopplar vi snarast

close